UNIKÉN vínne kvasinky 20 g
Kód: 559535Termék részletes leírása
Vlastnosti: optimálne teplotné rozmedzie pre fermentáciu: 12°C - 34°C. Rýchla fermentáčná schopnosť. Účinnosť do 14 obj. % alkoholu. K správnej fermentácii nízka potreba dusíka a kyslíka. Dobrá tolerancia na SO2.
Použitie: do rmutu a muštu z bieleho hrozna a ovocia, ďalej k opätovnému rozbehnutiu procesu prerušenej fermentácie, je výborne použiteľný aj v prípade stredného-vysokého obsahu alkoholu a obsahu kyslíka. Pred vlastnm použitím pridajme suché kvasinky do čistej vody s teplotou 35 - 38°C, suspenziu nechajme 20 minút odstáť a potom opäť premiešajme a pridajme do rmutu alebo muštu hneď ako to bude možné. Teplotný rozdiel medzi muštom a suspenziou s kvasinkami nesmie presiahnúť 10°C.
Dávkovanie: za normálnych podmienok 20 g / 100 l, v prípade úrody postihnuteh hnilobou alebo pliesňou 30 g / 100 l a v prípade opätovného rozbehnutia zastavenej fermentácie 40 g / 100 l.
Výrobok zodpovedá požiadavkám Codex Oenologique International.
Skladovať na chladnom mieste chránenom pred priamym slnečným žiarením a vysokou teplotou (nad 35°C) a chránenom pred prístupu vzduchu.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!